27 Aralık 2013 Cuma

ÜCRETSİZ KIZ ARKADAŞ BULMAK | KIZ ARKADAŞ ARAMAK RESİMLİ



     Arkadaşlar sizin için çok kaliteli bir arkadaşlık sitesi buldum.Adı son sevgili.Belki de burada son sevgilinizi bulacak.Belki de evliliğe kadar giden mutlu bir beraberlik kuracaksınız.Yukarıda resmini kullandığım site ücretsiz kayıt imkanı var.TIKLA
    Bazı özelikleri eklemek isterseniz ufak bir meblağ ödeyebiliyorsunuz.Ancak çok zevkli.Resimli,videolu görüşme,arkadaş profilleri,bölgeye göre arama gibi birçok özelliği mevcut.Hemen kaydolun.

22 Aralık 2013 Pazar

RİCCİ'NİN KIZLA TANIŞMA ANLARI SEMİNERİ

Merhaba, ben Ricci
Hayatımın son 17 yılını çekici iletişim ve iletişim psikolojisi üzerine 200' den fazla kitap ve semineri neredeyse ezberleyerek ve tanımadığım yüzlerce insanla tanışarak ve bu konuda yardımımı isteyen yüzlerce insana danışmanlık yaparak ve birebir eğitimler vererek geçirdim. Kendi yöntemlerimi ve felsefemi herkesin uygulayabileceği hale getirerek insanlara bu hem en eğlenceli hem de ciddi konuda yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hakkımda daha fazla bilgi almak için buraya tıkla


HEMEN TIKLA BİLGİSAYARINA İNDİR

21 Aralık 2013 Cumartesi

ÜCRETSİZ KIZ ARKADAŞ BULMA KURSU | ÇIKMA TEKLİF ETME


"Bu Setin İçinde, Hemen Şimdi Dışarı Çıkıp Deneyebileceğin, Şahsen Defalarca Kullandığım ve Öğrettiğim 250' DEN FAZLA ÖRNEK Var."

ÜCRETSİZ 60 GÜNLÜK KURS İÇİN 
HEMEN 

13 Aralık 2013 Cuma

GENÇ KIZLARLA NASIL KONUŞULUR? | KIZLARI ETKİLEME YOLLARI

Genç veya Yetişkin Kızlarla Nasıl Konuşulur?

Kızlarla Nasıl Konuşulur
Kızlarla nasıl konuşulur konusunda erkekler ciddi sıkıntı çekmektedir. Çünkü ne yapacağını ve nasıl davranacağını bilmemektedir. Erkekler genelde bazı olayları abartmayı çok sevmektedir. Buda konunun en başından yanlış yapıldığını açıklamaktadır. Öncelikle olay ne olursa olsun abartıya kaçmamanız gerekmektedir. Bazı şeyleri anlatmaya başladığınızdan olduğundan çok daha farklı şekilde anlatırsanız kişi bunu hemen anlar ve sizinle olan iletişimini daraltır. Bu tür bir durumla karşılaşmak pek tabi ki istemezsiniz. Dolayısı ile işin özünden kaçmayacak şekilde kendinizi övebilirsiniz. Ayrıca kendinizle barışık biri olmanız ve yaptığınız komik olaylarda kendinize takılmayı ihmal etmeyin. Bu karşınızdaki kızın size karşı ilgi duymasını sağlayacaktır. Bunlar kızlarla nasıl konuşulur konusunda bilmeniz gereken ilk maddelerdir. Sorunlu bir erkekseniz ve bazı durumlarda ciddi sıkıntılar yaşamışsanız bunu kız arkadaşınızla paylaşın. Bu sizin utanacağınız bir durum değildir. Çünkü kızlar yardım etmeyi çok severler ve sizin sıkıntınız artık onun içinde çözülmesi gereken bir sıkıntı olacaktır. Sizi sahiplenerek size çok daha fazla şefkat göstereceklerdir. Fakat bunu yaşı genç olan kızlarda uygulamanız çok daha doğru olacaktır. Çünkü artık belli bir yaşa ulaşan bayanlar bu tür sorunlu erkek tipleri ile uğraşmak istemezler. Konu buradan açıldığında da zaten direk memnuniyetsizliklerini belirtirler. Kızlarla nasıl konuşulur konusunda bu durumlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Belli bir yaşı geçmiş bayanlara karşı daha olgun ve anlayışlı bir imaj çizmeniz sizin faydanıza olacaktır.
Kendinizden bahsederken kibar davranmaya ve alçak gönüllü davranmaya dikkat edin. Çünkü kızlarla nasıl konuşulur konusunda bu kural çok önemlidir. Örneğin çok zenginseniz ve çok lüks bir arabaya sahipseniz bu özelliğinizi kaba bir söylem ile kullanmayın. Evet, bu özelliğiniz ile ilgili sohbet açın fakat çok fazla talepkar yâda çok fazla içine düşüyormuş gibi kaba davranmayın. Ayrıca genç yaştaki kızlara karşı biraz daha uzun sürecek bir ilişkiyi vaat eden bir imaj çizmeye çalışınız. Genç kızların hayali uzun süreli ilişkilerdir. Fakat bu imaj belli bir yaşı geçmiş bayanlarda ters tepki yaratacaktır. Dolayısı ile olgun ve kendinden emin bir imaj çizin.

Kızlarla Nasıl Konuşulur Sohbet Konuları

Kızlarla Nasıl Konuşulur
Kızlarla nasıl konuşulur konusunda dikkat etmeniz gereken bir diğer durum ise bilgili olduğunuzu göstermenizdir. Çevrenize ve gündelik olaylara karşı duyarlı olursanız, kız sizin hakkınızda çok daha iyi düşünecektir. Çünkü ne olduğundan bir haber olan bir erkek kızların hiç hoşuna gitmez. Dolayısı ile gündelik olayları yakından takip ettiğinizi sohbetler arasında abartmayacak şekilde belli etmeye çalışın. Ayrıca eğer bir spor dalı ile meşgulseniz bunu kıza belirtmeye özen gösterin. Bu konuda da abartıya kaçmayın. Çünkü kendiniz ile ilgili verdiğiniz kısa detaylar gizemli durmanızı sağlayacaktır. Bu sayede kızlar size çok daha fazla ilgi duyacaktır. Çünkü gizemli erkekler çözülmeyi bekleyen erkeklerdir ve kızlar erkekleri çözmeyi çok sevmektedir. Fakat bu konuda da abartmayın. Eğer kızı gizemli olma konusunda çok zorlarsanız, sıkılacaktır ve buda ters tepki yaratacaktır. Kızlarla nasıl konuşulur konusunda belli başlı masum öğeleri iyi kullanmaya çalışın. Bu öğelerden biriside müziktir. Herkes belli bir müzik türünden hoşlanmaktadır. Dolayısı ile konuyu buraya getirirseniz kızla çok daha fazla konu hakkında konuşabilirsiniz. Hangi müzik türünü sevdiğinden başlayarak konuyu başka yerlere çevirebilirsiniz. Aynı zamanda evcil hayvanlarda kızların oldukça ilgisini çekmektedir. Özellikle kediler kızların favorisidir. Kediler hakkında konuşursanız da karşınızdaki kızın ilgisini çekebilirsiniz. Tabi bu konuda kedi sevdiğinden emin olmanız gerekmektedir. Kızlarla nasıl konuşulur konusunda bu yöntemleri uygulamanızın size oldukça fazla yararı olacaktır.