9 Mayıs 2014 Cuma

7 GÜNDE KADIN ETKİLEME YOLLARI | KIZ TAVLAMA PÜF NOKTALARI

Etkilemenin Yolları Nelerdir?

Etkilemenin Yolları Nelerdir?

Etkilemenin Yolları Nelerdir?

Öncelikle “Etkilemenin Yolları Nelerdir?” isimli bir başlık koymamızın amacının ne olduğu ile ilgili bir kaç cümle kurmak istiyorum. Bu yazıda özellikle cinsiyet ayrımcılığının olmadığı bir başlık kullanmak istedim.
Çünkü bu siteden hem erkeklerin hem de kadınların faydalanmasını istiyorum. Karşı cinsi baştan çıkarma ve etkileme süreci için izlemen gereken adımlar, bilmen gereken kurallar, uygulaman gereken teknikler ve daha bir çok şey temelde aynı noktaya dayanıyor.
Bu demek oluyor ki etkilenme dediğimiz olay bazı değişkenlikler göstermekle beraber aslında her iki cins için de aynı şekilde işliyor. Bunun kadın ya da erkek olmakla bir alakası yok. Bu tamamen insan olmakla alakalı.
Kadınların da erkeklerin de bir sürü hassas noktası, karakter zayıflıkları vardır. Etkilemenin yolları hususunda çok önemli bir yeri olan karakter eksikliklerinden ve insanların zayıf noktalarından bahsedelim. TIKLA BİLGİ AL

İnsanları Zayıf Noktalarından Etkilemenin Yolları

İnsanın karakterinde bazı açık noktalar vardır. İşte karşı cinsin zayıf noktaları üzerine gidersen ve onu, senin ondan daha güçlü bir karaktere sahip olduğuna inandırabilirsen sana karşı çekim hissetmeye başlar. İnsanların zayıflıklarına ve bu zayıflıkları kendi lehimize nasıl kullanacağımıza dair bir kaç örnek vererek konuyu netleştirelim.

1) Ego Okşamak

Egosu yüksek olmakEtkilemenin yolları arasında Ego oldukça önemli. Ego, insanı harekete geçiren, onu hayata bağlayan, hırslandıran, insana zevk veren, hayat amacı yükleyen ve her insanda bulunan bir özelliktir. Bizim veya etkilemek istediğimiz kişinin egoya sahip olmasında hiç bir problem yok. Çünkü bu tamamen doğanın kanunu.
Fakat egoyu kontrol edebilmek, yeri geldiğinde ondan faydalanıp yeri geldiğinde ondan sıyrılmak çok güçlü bir karakter özelliğidir. Bu özellik de her insanda bulunmaz. Peki biz egoyu kendi lehimize nasıl kullanacağız?
Etkilemek istediğimiz kadınla ya da erkekle konuşurken onun egosu üzerinden hareket edeceğiz. Yani onun egosunu okşayarak kendini değerli hissetmesini sağlayacağız. Şunu samimi olarak söylemeliyim ki her insan egosunun okşanmasını ister ve bundan etkilenir.
Düşünsene karşı cinsten birisi sohbet sırasında senin güzel özelliklerinden bahsediyor.
Sana bu tarz cümleler söylüyor:
“Sen çok eğlenceli birisin.”
“Çok güzel gülüyorsun.”
“Çok samimisin ve senin yanında olmaktan keyif alıyorum.”
“Çok güzel dans ediyorsun. Benim için de bir kaç figür yapar mısın?”
“Ne kadar kültürlü birisin. Seninle sohbet etmeyi çok seviyorum.”
Senin iyi özelliklerini bu şekilde öven birisiyle sürekli konuşmak, sürekli onun yanında olmak istersin. Çünkü egon okşanır. Kendini değerli hissedersin. Kendine olan güvenin artar. Sen de abartmamak kaydıyla bu yöntemi kullanacaksın. Neden abartmadan diyorum?
Çünkü karşındakini övmeyi abartırsan kendine çok fazla değer verir ve sana saygı duymamaya başlar. Her şeyin bir dengesi vardır. Evet karşındakinin egosunu okşayacaksın fakat kendi kaliteni de karşıya net bir şekilde göstereceksin. Yani onun yanında ezilmeyeceksin. Onu öveceksin fakat bu sırada kendi iyi özelliklerini, yeteneklerini, bilgilerini ve çekiciliğini karşı tarafa yansıtacaksın.
Bu konuyu zaten uzun bir şekilde anlatacağız. Şimdilik etkilemenin yolları nelerdir? cevapları arasında ego okşamanın önemli bir yeri olduğunu bilmen yeterli.

2) Sıkıcı Bir Hayata Karşı Eğlenceli Bir Sohbet

Eğlenceli sohbet etmekEtkilemenin yolları nelerdir?sorusunun cevapları arasında yer alan bir diğer nokta ise eğlenceli ve samimi bir sohbet. İnsanlar okul hayatının, iş hayatının getirdiği sorumluluklardan bunalır öyle değil mi? Sana da aynısı oluyordur. Bir süre sonra sabah okula ya da işe gidip stres altında kalırsın, hayatın monotonlaşmaya başlar, sıkıcı bir hale gelir.
Tam da bu noktada sen eğlenceli olmayı başarırsan, eğlenceli, çekici bir hayata sahip olursan karşı cinsi etkilemeye başlarsın. Neden? Çünkü karşındaki kendi hayatında olmayan bir özelliği senin hayatında gördüğünde bundan etkilenir, sana karşı çekim hissetmeye başlar.
Seni kıskanır, kıskandıkça seni daha çok arzular. Seni ne kadar arzularsa o kadar aşık olur. Burada senin yapman gereken şey hayatını ve konuşma tarzını daha eğlenceli bir hale getirmek.
Konuşma tarzını eğlenceli, enerji dolu bir hale getirmek için öncelikle hayata pozitif bir çerçeveden bakmayı öğrenmelisin.
Hayatın sana getirdiği tüm sıkıntılara rağmen sen hala neşeli, hayat dolu bir şekilde konuşuyorsan karşı cins için o kadar çekici olursun. Kahkaha etkilemenin yolları arasında yer alan önemli bir husustur. Kahkaha en büyük afrodizyaktır. Bunu karşı cinsle iletişim esnasında kullandığında kadınları-erkekleri etkileme yolları aramana gerek kalmaz. Çünkü zaten sen o yola girmişsindir.
Karşı cinsi güldürdüğünde aynı zamanda içindeki cinsel dürtüleri de hareketlendirmiş olursun.Birini gülümsetirsen onun kalbine giden yolu araladın demektir.Neşeli, hayat dolu, eğlenceli birisi olabilmek içinse yapacağın en mantıklı şey hayat tarzını eğlenceli bir hale getirmektir.
Herkes evden işe, işten eve giderken sen akşam çıkıp spor yapıyorsan, dans kursuna gidiyorsan, dışarıya eğlenmeye çıkıyorsan ya da yabancı bir dil öğrenip kendini geliştiriyorsan otomatikman milyonlarca insandan farklı olursun.
Karşı cinsi etkilemek için farklı olmak her zaman iyidir. Sen meyve seçerken bile olmuş, güzel görünen, diğerlerinden farklı olanları almaya gayret ederken, insanların bunu yapmamasını bekleyemezsin. Kadın farklı erkeği ister. Erkek diğerlerinden farklı olan kadınları…

 3) Kendini Beğenmek ve Bunu Karşı Cinse Yansıtmak

Kendine değer vermekKendini beğenmek ile yüksek egoya sahip olmak aynı şey değildir. Kendini beğenmek demek kendine değer vermek anlamına gelir. Bir kadın ya da erkek kendine değer veriyorsa aynı zamanda yüksek bir özgüvene sahip demektir. Etkilemenin yolları arasından biri de yüksek özgüvene sahip olmaktır.
Karşı cins bunu çok kolay bir şekilde hisseder. Çünkü konuşma tarzınla, kendini ifade ediş şeklinle, vücut dili sinyallerin ile özgüvenli olup olmadığını karşı cins kolayca anlar.
Bu bizim genetiğimize kodlanmıştır. Etkilemek istediğin kadın ya da erkek seni analiz etmek, özgüvenini ölçmek için herhangi bir çaba harcamaz. DNA’sına yapılan kodlamalar sayesinde seninle konuşurken içinde bazı duygular oluşur. İç sesi ona bir şeyler fısıldar.
Bu çoğu zaman sana da olmuştur: Bir kadından ya da erkekten hiç hoşlanmazsın ya da bir anda etkilenirsin fakat bunun nedeninin bilmezsin.
Daha önce bu durumu yaşadın öyle değil mi? İç sesin sana karşındakinin özgüvenli, çekici biri olduğunu söyledi fakat sen bunu sorgulamadın. İç sesin konuştu, sen de onu dinledin. Kendini beğenmek, ve özgüven duygusu karşı cinste güzel duygular, tatlı hisler uyandırır.
Kısacası kendini her zaman için beğenmelisin. Sabah kalktığında ne kadar iyi göründüğünü, ne kadar çekici olduğunu fark etmelisin. Ne kadar mükemmel biri olduğunu hissetmelisin.

Etkilemenin Yolları İle İlgili Kitap Tavsiyesi

Burada olduğuna göre ilişkiler konusunda profesyonel birinin yardımına ihtiyacın var. Zaten ilişkiler ve flört konusunda yazılmış çok az kaynak var. Etkilemenin yolları nelerdir? konusu ile ilgili daha çok bilgiye ulaşmak istemene hak veriyorum. Onun için piyasadaki kadınları etkileme ve erkekleri baştan çıkarma üzerine yazılmış E-kitapları seninle paylaşacağım. Aşağıdaki karşı cinsi etkileme kitaplarına göz atmanı tavsiye ediyorum.

Kadınları Etkilemenin Yolları İçin:  Kadın Avcısı Kitabıkadın avcısı kitabı

Kadınları etkilemenin yolları konusunda sana rehberlik edecek bir kaynak Kadın Avcısı Kitabı… Bu kitabın temelinde espritüel özgüven yatıyor. Nedir espritüel özgüven? Espri ile özgüvenin karışımı…
Anlatmak istediği mantık şu: Kadınla esprili bir şekilde konuşacaksın fakat komedyen tarzı espriler yapmayacaksın. Daha çok flört esprileri yapacaksın. İlişkiler üzerine laf oyunları yapacaksın ve kızın aklına seninle ilişki yaşama düşüncesini sokacaksın. Kendine güvenen erkek imajını kadına net bir şekilde hissettireceksin. Hemen Kadın Avcısı Setiniincelemeye başlayabilirsin…


Kadınları Etkilemenin Yolları İçin:  Kadınların Avcısı Kitabı

Kadınları etkileme sürecinde başarılı olabilmek için bilmen gereken çok önemli dinamikler var. Şunu unutmamalısın kikadın avcısı kitabıhoşlandığın kızı etkilemek isteyen başka erkekler de olacak. Bu dinamiklere hakim olduğunda hoşlandığın kızı etkilemek isteyen diğer erkeklerin önüne geçmiş olursun. Arzuladığın kadını elde etmek için çoğu zaman mücadele etmen gerekecek. Hoşlandığın kadını etkileme mücadelesinde öne geçmek için onların gizli dilini çözmelisin. “Kadın Avcısı Seti” ile bunu başaracağını düşünüyorum.