30 Kasım 2014 Pazar

Özgüven Kazanmak

“Özgüven kazanmak” istemenin birkaç nedeni olabilir. Sevgili bulmakta ve karşı cinsle sohbet etmekte zorlanıyor olabilirsin. Asosyal bir hayat yaşıyor olabilirsin. Belki de sadece sevgili bulmakta değil normal arkadaş bulmakta bile zorlanıyor olabilirsin.


Ne olursa olsun şu anda hayatında bazı eksiklikler olduğu ortada. Eğer bu eksikleri bir an önce kapatmak ve mutlu bir hayata adım atmak istiyorsan söyleyeceklerimi harfiyen uygulamanı tavsiye ederim. Özgüven kazanmak için sana birkaç tüyo vereceğim.


1) Hızlı bir şekilde özgüven sahibi birisi olmak istiyorsan sana vereceğim ilk tavsiye yüksek özgüvenli kişilerin hareketlerini taklit etmek olacaktır. Neden biliyor musun? Hareketlerimiz düşüncelerimizi etkiler.


Eğer biz göğsümüzü dışarı çıkartıp duruşumuzu dikleştirirsek, kendimize olan güvenimiz aniden artmaya başlar. Dik durmak bir özgüven belirtisidir. Kendine güvenmeyen insanlar sürekli yere bakarak yürür. Göz teması kurmaya çekinir. Konuşurken gözlerini kaçırır.


Özgüvenli insanlarsa bunun tam tersini yapar. Sen de özgüven kazanmak için davranışlarını bu yönde değiştirmelisin.


2) Kendinle ilgili düşüncelerini değiştir. Kendimize söylediğimiz her negatif cümle ileride karşımıza özgüven eksikliği olarak karşımıza çıkacaktır. Bunun önüne geçmek için artık yaşadığımız olaylar karşısında kendimizi yargılamayı bırakacağız.


Mesela bardak kırdığımızda:


“Ben ne kadar sakarım. Çok beceriksizim.” Diyerek kendimizi suçlamayacağız.


Bunun yerine:


“Bardak elimden kaydı. Kaygandı, benim bir suçum yok.” Diyerek suçu üzerimizden atacağız.


Kendini hiçbir şey için yargılama. Tabi ki bazen yanlış şeyler yapabilirsin. Diyelim ki bir arkadaşının kalbini çok kırdın. Bu durumda:


“Her şey onun suçu. Kalbinin kırılmasını hak ediyor.” Diyerek suçu ona atmamalısın. Bunun yerine özür dilemeli ve yaptığın için pişman olduğunu dile getirmelisin. Bu tekniği doğru zamanda uygulamalısın.


Hızlı bir şekilde özgüven kazanmak için sana rehberlik edecek harika bir set tavsiye edeceğim. Yürüyen Özgüven Seti… Bu setin içinde harika bir özgüven kitabı ve hipnoz ses kaydı yer alıyor. Kitabın içindeki 14 gün programı sayesinde 2 hafta içinde özgüvenini 5 katına çıkartabilirsin.


Her gece özgüven hipnoz ses kaydını dinleyerek bütün gece bilinçaltına özgüven kazanmak için ihtiyacın olan telkinlerin gitmesini sağlayabilirsin. Buraya tıklayarak hemen inceleyebilirsin.


 

29 Kasım 2014 Cumartesi

Kim Kardashian herkesi şaşırttı

Ailesiyle birlikte Meksika'da keyifli bir tatil yapan Kim kardashian, yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı.



View the original article here

27 Kasım 2014 Perşembe

Erkeklerin kadınlara söyleyemediği 10 şey


Erkekler, kadınlara oranla ilişkide hep daha açık görünürler. Ancak onların da içlerinde gizli tuttukları pek çok şey var. Peki, partnerinizin size söylemekten çekindiği, söylerse kırılacağınızı düşündüğü bu düşünceleri öğrenmek ister misiniz? Mynet Kadın ekibi olarak erkeklerin kadınlara söylemekten çekindiği şeyleri listeledik.
İşte erkeklerin kadınlara söylemekten çekindiği 10 şey...



View the original article here

26 Kasım 2014 Çarşamba

Seks hakkında doğru bilinen 6 yanlış

Erkekler sekse her zaman hazır mı? Kadınların cinsel ilişkide en önem verdikleri şey penis boyutunun büyüklüğü mü? 60 yaşından sonra cinsel yaşam durur mu? Eğer bu soruların gerçek cevaplarını merak ediyorsanız, yazımıza mutlaka göz atın. Seks hakkında yanlış bilinen bu 6 bilgi sizi çok şaşırtacak.

İşte herkesin merak ettiği seks hakkındaki 6 yanlış bilgi...




View the original article here

24 Kasım 2014 Pazartesi

Mira Zwillinger 2014-2015 gelinlik koleksiyonu

Kenan Doğulu ile dünyaevine giren Beren Saat, Malibu sahilinde gerçekleşen düğünü için oldukça sade ve zarif bir gelinlik tercih etmişti. Mira Zwillinger imzalı bu gelinlik, kısa sürede gelin adayları tarafından en çok konuşulan tasarımlardan biri oldu. Biz de Mynet Kadın ailesi olarak Beren Saat'in gelinliğinden ilham aldık ve Mira'nın tasarımlarını bir araya getirdik.




View the original article here

23 Kasım 2014 Pazar

Linsday Lohan'ın şaşırtan görüntüsü

Mean Girls adlı filmle üne kavuşan oyuncu Linsday Lohan, Yunanistan'ın ünlü adası Mikonos'ta tatil yaparken görüntülendi. 28 yaşındaki ünlü oyuncunun vücudunu görenler gözlerine inanamadı.




View the original article here

21 Kasım 2014 Cuma

Hamilelikle ilgili doğru bilinen 10 yanlış

Hamilelik süresi, doğrum şekli, bebeğin cinsiyeti, doğum kiloları, emzirme gibi konularda tüm bildikleriniz yanlış olabilir mi?

Gelin, bilgilerimizi tazeleyelim, hamilelik ve doğum hakkında doğru bilinen yanlışları gözden geçirelim.




View the original article here

20 Kasım 2014 Perşembe

Dünyanın yüzülecek en temiz 30 denizi

Cennet gibi bir doğa harikasının içinde yüzmekten daha muhteşem ne olabilir? Dünyanın yüzülecek en temiz 30 denizini sizin için bir araya getirdik. Listemizde Türkiye'den de bir yer var. İşte dünyanın en temiz ve güzel 30 denizi...




View the original article here

18 Kasım 2014 Salı

Seks ve orgazmın 8 şaşırtıcı yararı

Düzenli cinsel ilişkiye girmek ve orgazm olmak; daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu bir hayat sağlıyor. Tüm bunlara zorlu yollardan ulaşmaktansa 'en zevkli' yoldan ulaşmak çok daha güzel.

İşte, seksin 8 şaşırtıcı faydası...




View the original article here

17 Kasım 2014 Pazartesi

Yeni trend: Göğüs yanı dekoltesi

Son zamanlarda çeşitli davetlerde kıyafetleriyle dikkat çeken ünlülerin yeni bir dekolte trendi başlattıkları göze çarpıyor: Yandan göğüs dekoltesi. İngilizce'ye "sideboob" olarak yeni bir kelime kazandıran bu trendin Türkçede henüz bir karşılığı yok.

Kırmızı halılarda, ödül törenlerinde, moda çekimlerinde ve dahası selfie'lerde bile dikkatimizi çeken bu trendin Türkiye'ye de gelmesi, an meselesi.

Kimler yok ki "sideboob" trendinin öncüleri arasında... Rihanna, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Jiessica Biel, Rosie Huntington gibi pek çok ünlü göğüs yanını dışarıda bırakan elbiseler giymeyi seviyor.

Bakalım, bu trendin Türkiye'deki öncüsü kim olacak?

İşte, dünyadan sideboob akımı öncüleri...




View the original article here

15 Kasım 2014 Cumartesi

Göbek yağlarını eritmenin 3 yolu

Doğru beslenme ve düzenli egzersiz yapma kilo verme hedefine ulaşmanıza katkıda bulunur. Ama yine de bel çevrenizdeki 'can simidi' canınızı sıkmaya devam ediyorsa bir şeyleri eksik yapıyorsunuz demektir.

İşte, size göbek yağlarını eritmek için 3 öneri... Bu yöntemleri düzenli olarak uyguladığınız takdirde göbeğinizden eser kalmayacak!




View the original article here

14 Kasım 2014 Cuma

Doğru insanla mı evliyim?

Bu soruyu kendinize sorduğunuzda yanıt vermekte zorluk mu çekiyorsunuz? Yanıtı kolaylaştırmak için size yol gösterici işaretlerden söz edelim.

Birazdan Mynet Kadın sayfalarında okuyacağınız eş davranışlarından hangileri sizin hayatınızda var? Hepsi olmasa da en az 5 tanesinin olması iyiye işaret. Fazlası varsa, harika bir evliliğiniz var demektir!




View the original article here

12 Kasım 2014 Çarşamba

En iyi bikini vücuduna sahip 10 ünlü

Gösteri ve şov dünyasının ünlü isimlerini bir de bikinili halleriyle görmeye ne dersiniz? Yaptıkları her işte başarılarını kanıtlayan ünlü isimler, kusursuz bikini vüutlarıyla da sizi kendilerine hayran bırakacaklar.

Miranda Kerr'den Rihanna'ya, Katy Perry'den Kim Kardashian'a kadar en iyi bikini vücuduna sahip ünlülerin listesini yaptık. Mynet Kadın ekibi olarak listede pek çok favorimiz var. Bakalım sizin favoriniz kim olacak?

İşte en iyi bikini vücuduna sahip ünlü isimler...




View the original article here

11 Kasım 2014 Salı

Aldatıldığınızı anlamanın 20 yolu

Birlikte olduğunuz sevgiliniz ya da bir hayatı paylaştığınızı sandığınız eşiniz sizi aldatıyor mu? Peki, bunu nasıl anlayacaksınız? İşte aldatıldığınızı anlamanın 20 yolu...




View the original article here

9 Kasım 2014 Pazar

Erkeklerin kadınlara söyleyemediği 10 şey

Erkekler, kadınlara oranla ilişkide hep daha açık görünürler. Ancak onların da içlerinde gizli tuttukları pek çok şey var. Peki, partnerinizin size söylemekten çekindiği, söylerse kırılacağınızı düşündüğü bu düşünceleri öğrenmek ister misiniz? Mynet Kadın ekibi olarak erkeklerin kadınlara söylemekten çekindiği şeyleri listeledik.

İşte erkeklerin kadınlara söylemekten çekindiği 10 şey...




View the original article here

8 Kasım 2014 Cumartesi

En güzel gelin çiçekleri

Bir gelinin olmazsa olmazıdır çiçek buketi... Gelinliği tamamlayan unsurdur. İhmale ve son dakika seçim yapmaya gelmez.

Düğün hazırlığı yapanlar için en Mynet Kadın olarak, taze çiçeklerden oluşan en şık gelin buketlerini seçtik.

İşte gelinliği tamamlayan en güzel gelin çiçekleri...


View the original article here

6 Kasım 2014 Perşembe

Erkekleri elde tutmanın 8 kuralı

Erkekleri anlamak, ilişkiyi iyi bir seyirde yürütmek çok kolay bir iş değil, biliyoruz. Ancak farkında olmadan yaptığınız bazı küçük hatalar erkekleri sizden uzaklaştırıyor.

Peki, erkekleri elde tutmak için neler yapmak gerekiyor? Erkekpaketi.com, kadınlara erkekleri elde tutmanın 8 yolunu anlatıyor. İşte, erkekleri elde tutmanın 8 kuralı...




View the original article here

5 Kasım 2014 Çarşamba

Evlilikte yıllara göre cinsel ilişki sıklığı

Evlilik aşkı öldürür mü? Yapılan araştırma sonuçlarına göre, evlilik yıllandıkça seks hayatındaki canlılık da değişime uğrayabiliyor. Evliliğinin ilk yıllarında olan çiftlerde seks yapma sıklığı haftada 2-3 kez iken, 15 yılı aşkın evliliklerde sayı yılda 3 keze bile düşebiliyor.

Amerikalı evli çiftlere sorulan "Ne sıklıkla sevişiyorsunuz?" sorusunun cevapları sizi şaşırtacak. İşte evlilikte yıllara göre cinsel ilişki sıklığı...




View the original article here

3 Kasım 2014 Pazartesi

"Seni seviyorum" demenin 4 sıra dışı yolu

"Seni seviyorum" demek için yalnızca kelimeler mi gerekli? Partneriniz, sevgisini kelimelerle ifade edemiyorsa, verdiği işaretleri dikkatle inceleyin. Siz farkında olmasanız da aslında size olan sevgisini farklı yollardan gösteriyor olabilir.

"Seni seviyorum" demenin 4 sıra dışı yolunu sizin için yazdık. Birazdan okuyacağınız cümleler partnerinize olan bakışınızı değiştirecek.

İşte seni seviyorum demenin 4 farklı yolu...




View the original article here

2 Kasım 2014 Pazar

1 Kasım 2014 Cumartesi

Seks ve orgazmın 8 şaşırtıcı yararı

Düzenli cinsel ilişkiye girmek ve orgazm olmak; daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu bir hayat sağlıyor. Tüm bunlara zorlu yollardan ulaşmaktansa 'en zevkli' yoldan ulaşmak çok daha güzel.

İşte, seksin 8 şaşırtıcı faydası...




View the original article here