11 Eylül 2013 Çarşamba

KADINLARI BAŞTAN ÇIKARMA YOLLARI

Kadınları baştan çıkarma yolları konusunda aşırı özgüven ve espirili karakteri yansıtan öğelerden bir tanesi de merak uyandırmak için kullanılan ustalıklı sözcükler ve yapılanlardır.
Hitabet sanatını öğrenirken bu konu çok ilgimi çekmişti. Öğrendikten sonra kendi tarzımı geliştirdim ve bu teknikleri kendi hayatıma da uygulamaya başladım.
Özellikle film ve diziler de seyirciyi çekmek için kullanılan belki de en önemli teknik "bir sonraki karede ne olacağının belli olmaması" dır.
Gerçekten kaliteli filmi ortasından bile izlemeye başlasakta büyülenmiş gibi yerimizden kımıldamadan seyretmemizin nedeni bu teknikteki ustalıktan kaynaklanıyor.
Peki bunu kadınlarla sosyal iletişime uygulayabilirmiyiz?
Elbette, bir örnek vereyim:
"Bunu daha önce sana kimse söyledi mi bilmiyorum ama çok ilginç bir şey farkettim senin hakkında..." ve başka hiç bir şey söyleme.
"Neymiş?"
"Boşver, o kadar önemli değil (ya da "belki sonra söylerim")"
"!?!? SÖYLE! : )"
"Boşver" , "Bak...", "Sorma...", "Belki", "Bunu mutlaka duymalısın" gibi sözcükler merak uyandırırlar ve sosyal iletişimi, baştan çıkarma sürecini her iki taraf içinde eğlenceli hale getirir merak uyandırmak.

Bir
kadını baştan çıkarma konusunda çekici bir erkek olmak belki de en önemli şey. Bu konuda bir kaç iyi örnek yerinde olacaktır:

KADINLARI BAŞTAN ÇIKARMA YOLLARI #1: ONA MEYDAN OKU
Meydan Okumak: Eğlenceli bir şekilde uğraşmak merak yaratır aynı zamanda.

Organizatör Olmak:
Eğer arkadaşların arasında sürekli olarak eğlenceli aktiviteler organize ediyorsan, otomatikman lider konumunda olursun. Herkes eğlenceli olaylara davet edilmek ister.

Kişiliğinle Özdeşleşen Takılar Takmak:
İnsanların bizimle konuşmaya başlamasını sağlamak için takılar çok önemli bir yer tutuyor. Takılar merak ve özgüven yaratır.

Hayata Güvenle Bakmak:
Özgüven başarılı ve güvenilir biri olduğunu yansıtır. Kendine güvenirsen insanlarda sana güvenir.

Espirili Olmak:
Gülmek insanları rahatlatır ve mutlu eder. Aynı zamanda insanlar espirilerine güldüğünde otomatik olarak sosyal statü de yaratmış olursun. Ama tabi burada espirili olmak ve "şaklabanlık" arasındaki farkı anlamamız gerek. Espirili olmak çekicidir, şaklabanlıksa itici.

Cesaret:
Bir kadının senin zor anlar da onu koruyabileceğini bilmesi şüphesiz çekici bir şey.

KADINLARI BAŞTAN ÇIKARMA YOLLARI #2: BAŞKA ŞEYLERLE DE MEŞGUL OL

Her Zaman Müsait Olmamak:
İnsanlar elde edemediklerini isterler. Zoru oynamak (imkansızı değil tabiki) çekiciliği yaratmak konusunda bilmemiz gereken en önemli şeylerden biri.
Bedene Tam Oturan Giysiler: Bol giysilerin modası geçti. Mümkün olduğunca vücut özelliklerini belli eden giysiler seçilmeli.
Derin, Yönlendirici Ses Tonlaması:
Sesin senin hakkında çok şey söyler. Bir dahaki sefere bir kadınla konuşurken sesin güçlü olsun. Bu konuda Sosyal İletişim Ekitabının yanında ücretsiz verilen "Özgüven Nasıl Yansıtılır?" ekitapçığında ses tonunu geliştirmek için EN İYİ alıştırmaları bulabilirsin.
Çocuklarla Aranın İyi Olması: Bu, kadınlar için iyi ve koruyucu bir eş olacağını gösterir.
Cömert Olmak: Bu, özellik senin bir şeylere muhtaç olmadığını ve varlıklı olduğunu gösterir. Ancak şu çok önemli! Cömert olmak derken insanların senden hoşlanmasını sağlamak için onlara birşeyler almaktan bahsetmiyorum. Mesela arkadaşlarınla bir kafe de otururken hesabı senin ödemen sorumlu, dominant ve varlıklı olduğunun bir göstergesidir aynı zamanda.

KADINLARI BAŞTAN ÇIKARMA YOLLARI #3: SEÇEN SEN OL

Seçen Olmak:
En önemli madde belki de bu. Seçen olanın sen olduğunu belli eder şekilde davranmak, insanlara prensiplerinin olduğunu ve hayatını kendi bildiğin şekilde yaşadığını yanısıtır.
Eğitimli Olmak: İnsanların arasında nasıl davranacağını bilmek ve görgülü olmak daha önce saydığım diğer özelliklerle birleştiğinde çekiciliği kalıcı kılan bir özelliktir.
Kendi En İyi Halin Ol: Başka birisi gibi davranmak zorunda değilsin kadınlar konusunda başarılı olmak için. Hayatın boyunca devamlı olarak kendini geliştir, bu hem seni motive eder, hem de güzel bir özlü söz de denildiği gibi: "Gelişmezsek gerilemeye başlarız"



"ASIL ÖNEMLİ OLAN BAŞTAN ÇIKARMA DEĞİL, OLUŞTURDUĞUN ÇEKİCİLİĞİNİ KORUMAKTIR. BU KONUYU ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORSAN AŞAĞIDAKİLERİ DİKKATLE OKU"
Kadınları baştan çıkarma, flörtteki risk noktalarından sadece biri. Tanışma, iç motivasyonunu sağlama, kişisel imaj, vücut dili, ses tonu, sakin özgüven, telefonunu alma, ilk buluşma gibi daha pek çok risk noktası daha var. Ve bu konuda başarılı olmak için bütün risk noktalarında bilinçlenmemiz ve ustalaşmamız gerek.

Eğer henüz bilgisayarına indirmediysen, ücretsiz eğitim setini buraya tıklayarak hemen indirmelisin. Çekicilik konusundaki risk noktalarında ustalaşman için mükemmel bir başlangıç olacak.

Kadınları Baştan Çıkarma Yolları Ve Çekicilik Konusunda Erkeklerin %98' inin Bilmediği Sırları Keşfet!

ÜCRETSİZ EPOSTA ABONEM OL VE ÜCRETSİZ EĞİTİM SETİNİ ANINDA İNDİR


- Senden Hoşlandığını Belli Eden 25 İlgi İşareti E-Raporu

- Tanışma Sırasında Yapılan
En Büyük 9 Hata E-Raporu

-
Çekici Erkek Arketipleri Ve Olmuş Erkek E-Raporu

- Her Erkeğin Müzik Listesinde Bulunması Gereken 70 Şarkı
E-Kitabı

- 20 Dakikalık Birebir Eğitim
Ses Kaydı

-
Özel İndirimlerden Anında Haberdar Olma Şansı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder