10 Ağustos 2014 Pazar

KIZ TAVLAMA YÖNTEMLERİ ve Kadın Avcısı Kitabı

Kıza Çıkma Teklifi Etmek ve Kadın Avcısı Kitabı Kıza çıkma teklifi etmek nedir? öncelikler bundan bahsedelim. Senin de bildiğin gibi bir kızla ilişkiye başlamak için ona çıkma teklifi edilir değil mi? Tabi ki hayır!
Hoşlandığın kıza çıkma teklifi edersen ona seni reddetme şansı vermiş olursun. Onunla ilişkiye başlamak için neden sözcüklerle onay arıyorsun? Neden kızın ağzından "Evet seninle çıkmak istiyorum!" gibi bir cümlenin çıkmasını bekliyorsun?

Sen bir erkeksin. Erkek kadından onay aramaz. Erkek sadece kadına yol gösterir. Onu ilişki yolculuğuna doğru sürükler.

Burada seninle gelip gelmemek zaten kadının elindedir. Onu bir şeye zorlamıyorsun. O isterse seninle zaten gelir. Senin yapman gereken kıza "çıkma teklifi" etmek değil onu ilişkiye doğru yönlendirmektir. Nasıl mı?
Kadınlar çıkma teklifi falan duymak istemiyor. Onlar karizmatik erkekler tarafından ilgi görmek istiyor. Sevildiklerini hissetmek istiyor. Hoşlandığın kızla konuşurken daha ortada fol yok yumurta yoksa ona sevgi sözcükleri söyleme.
Bunun yerine onunla ilgilendiğini beden dilinle belli et. Konuşurken kızın gözlerinin içine bak. Tüm dikkatini ona odakla. Bir sıkıntısı olduğunda onunla ilgilen. Zor zamanlarında yanında ol. Kısacası ona değer verdiğini hissettir.KADIN AVCISI PDF KİTAP İNDİR

Ona sözlerinle yapmacık bir şekilde değer verme. Ona değer verdiğini hal ve hareketlerinle belli et. Kızı telefonla ara, fazla abartmadan vakit buldukça onunla telefonda konuşmaya çalış. Kızla buluşmalar ayarla. Birbirinizi tanımanız için ona fırsat ver. Fakat bu buluşmalarda ona bazı farklılıklar yaşat.
Mesela bir buluşmada kafeye gittiyseniz, diğer buluşmada alışveriş merkezine gittiyseniz bir dahaki buluşmada onu tarihi bir mekana gezmeye götür. Ya da dans etmeye...
Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum? Farklılıklar yarat. Bu şekilde ilerlediğinde zaten kıza çıkma teklifi etmene falan gerek kalmayacak. Her şey doğal akışında gelişecek. Kızın elini tut, muzipe gözlerine bak. Sonra elini geri çek. Bazen nedensizce ona sıkı sıkı sarıl. Sevildiğini hissetsin. Ama bundan tam olarak emin olamasın.


Kıza çıkma teklifi ederek bu büyüyü bozma. Bırak o yavaş yavaş sana doğru gelsin.
Her ortamda hoşlandığın kadınlarla tanışabilmek ve hayatının aşkıyla harika bir ilişkiye
başlayabilmek için gelebileceğin en doğru yere geldin. Piyasaya harika bir kitap çıktı.
Kadın Avcısı kitabı...

Kadınları çıkma teklifi etme fikrini unut. Onlara macera dolu, mutluluk dolu, heyecan dolu anlar yaşat ve kalplerini ele geçir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder