19 Ekim 2013 Cumartesi

KIZLARI NASIL TANIRIM

Bana en sık sorulan sorulardan kızla konuşulacak konular sorusuna bu makalemle etraflıca, iyisini kötüsünü göstererek cevap vermek istiyorum.
BANA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ


 
Daha önce pek çok yazımda belirttiğim gibi bir çok erkek için "çekicilik" kelimesi bir efsaneden ibaret. Çekicilik kelimesi herkesçe biliniyor ama derin anlamını anlama ve uygulamaya gelince çuvallıyoruz.
Kızla konuşulacak konular hakkında bilinmesi gereken belki de ilk şey çekiciliğin bir insanla tanıştığımız ilk saniyelerde oluşturulması gerektiği. Çünkü bunu sonradan yapabilmek uğraştırıcı hatta kimi zaman imkansızdır.
Mesela her yerde gördüğümüz şu konu başlıkları çekiciliğimizi ve özgünlüğümüzü YERLE BİR ETMENİN en iyi yollarıdır aslında. Az önce gözüme çarpan bir erkek dergisinden:
KIZLARLA KONUŞULACAK KONULAR
- Hangi takımı tutuyorsun?
- İşin hakkında en çok neyi seviyorsun?
- Ne tür müzik dinlersin?
- 3 dileğin gerçekleşebilseydi neler olmasını isterdin?
- Cep telefonun ne marka?
Ne kadar masum ve iyi görünürlerse görünsünler aslında bu tip soruların ilişkinin flört evresinde hiç bir yeri olmadığını söyleyebilirim.
Neden?
1. Bunlar çok.. normal konular. Herkesin konuştuğu çocukluğumuzdan beri hangi insanla tanışsak bize illa ki sorulan sorular arasında geliyorlar. Halbuki kendimizi diğer insanlardan ayırmak için farklı olmalıyız.
2. Bu sorular karşımızdaki insana duygusal bir çağrışım yaptırmıyor ve kesinlikle ilginç ve eğlenceli değiller. İlişkiye kimse böyle başlamak istemez.
3. Bunlar birbirini tanımak için sorulan sorular. Halbuki daha seni çekici ve ilginç bulmayan bir kız neden tanımak istesin ki?
İlişkinin ileriki safhalarında elbette sorulabilir bu sorular. Çünkü artık arada yeterince çekicilik oluşmuş ve karşındaki insan senin tanımaya değer biri olduğunu anlamıştır.
Kızlarla konuşulacak konular düşünürken öylesine bir konu yerine daha ilginç, çekici ve farklı konular düşünmeliyiz. Mümkünse gülmesini sağlayacak konuları. KIZLARLA KONUŞULACAK KONULAR #1: ETRAFTA OTURAN DİĞER AŞIKLAR
Diyelim ki bir kafe de oturuyorsunuz. Aslında konuşacak konu bulmak konusunda oldukça zengin yerlerdir kafeler. Örneğin yan masada iki aşık tartışıyorlarsa "Bu kız bu adamı döver." de. Sonra burçlarını tahmin etmeye çalışın.

KIZLARLA KONUŞULACAK KONULAR #2: KADINLAR VE ERKEKLER
Kadın erkek ilişkileri her zaman için çekici bir konudur. Belki de en iyisi.

Bu konuda bir fikrini sorabilirsin ona. Yine Espiritüel Özgüven tekniğinden bir örnek verirsek:
"Siz kadınlar neden böyle çılgınsınız da biz erkekler... mükemmeliz?" (Dakikalarca konuşulabilir)

BANA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder