26 Temmuz 2014 Cumartesi

BİR KIZI NASIL ETKİLERİM | KIZA ÇIKMA TEKLİF ETMEK

Bir Kadın İlgisini Nasıl Belli Eder?Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarımbir kızın senden hoşlandığını nasıl anlarsın gibi sorular kadınlarla iletişim konusunda erkeklerin en cevabını bilmek istediği şeylerin başında geliyor. Hoşlandığımız kızın da bize karşı ilgisi var mı yok mu bilmek isteriz. Ona göre adım atarız, çıkma teklifi ederiz. Çünkü reddedilmek istemeyiz, reddedilmekten korkarız. Kadınlar hoşlandıkları erkeklere karşı ilgilerini belli eden bilinç ya da bilinçsiz ama çoğu zaman bilinçsiz olarak hoşlanma belirtileri gönderirler. Bu hoşlanma belirtilerine ilgi işaretleridenir. İlgi işaretleri üzerine makalenin ilerleyen bölümlerinde örnekler paylaşacağım.

İlgi işaretlerini bilmek ve fark edebilmek çok önemli çünkü böylece hem ilişkinin gidişatışını kestirebilir ve ona göre daha da hızlandırabiliriz iletişimi. İlgi işaretlerini nedir bilmediğim zamanlarda ilişkiye seviye atlatmakta kendimden emin olamıyor ve bu yüzden çok zaman kaybediyordum. Eee ilişkiyi yönetmek de erkeğin görevi olduğundan dolayı bu konuya bayağı bir süre kafa yormuştum. Hem araştırmalarım hem gözlemlerim hem de yaşadıklarım sonucunda artık hangi adına nasıl davranmam gerektiği konusunda daha bilgili ve daha iyiyim. Düşünsene ilgi işaretlerini bilerek birincisi reddedilmekten kurtuluyorsun. Çünkü işaretler belli ediyor sonucun ne olacağını ikincisi reddedilmekten kurtulduğun gibi içinde bulunduğun olumsuz durumu işaretlere göre lehine çevirebiliyorsun.

REDDEDİLMEK

Reddedilmek konusuna makale de kısa bir paragraflık yer vermek istiyorum.. Reddedilmek dünyanın en doğal şeyi ve bakış açını değiştirdiğinde reddedilmenin aslında bir fırsat olduğunun farkına varacaksın. Erkeğin kendi eksiklerini görme ve eksiklerini giderme fırsatı… Reddedilmek ile ilgili ayrı bir makale yazmayı düşünüyorum. Çünkü erkeklerin en büyük korkusu, en büyük çekincesi ve yine kadınlar konusunda sadece kadınlarda değil daha bir çok konuda erkeklerin kendilerini frenleme sebebi… Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketbolcusu kabul edilen Michael Jordan’ın ünlü bir sözüyle reddedilmek konusunu şimdilik kapatacağım. “Kariyerim boyunca 9000′den fazla başarısız atış yaptım. 300′den fazla oyun kaybettim. 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım.. Çabaladıkça başarısız oldum başarısız oldukça çabaladım.. İşte bu yüzden başarılıyım…
Sıra geldi makalenin başında paylaşma sözü verdiğim ilgi işaretlerine… Aşağıda paylaşacağım maddelerin bazıları basit ilgi göstergeleri iken bazıları çok güçlü ilgi göstergeleridir. 3 ilgi işaretini fark ettiğinde iletişimi bir sonraki evreye geçirmenin vakti gelmiş demektir.


HOŞLANMA BELİRTİLERİ YA DA İLGİ İŞARETLERİ NELERDİR?

  • Adını sorması…
  • Yaşını sorması…
  • Esprilerine gülmesi, komik olmasa bile…
  • Kız arkadaşınızın olup olmadığını sorması…
  • Kız arkadaşın asıl dayanıyor sana gibisinden laflarla seni yoklaması…
  • Fiziksel temasta bulunduğunda mesela saçlarına dokunduğunda rahat olması aynı şekilde seninle fiziksel temasa girmekten çekinmemesi…
  • Size lakap takması…
  • Sizinle iletişimdeyken gözbebeklerinin büyümeye başlaması…
  • Saçlarıyla oynaması…
  • Size sataşması…
  • Göz teması kurmaktan çekinmemesi, 5-6 saniye göz temasını sürdürmesi… ( Bu güçlü bir ilgi işareti onu öpmek için)
  • Konuşmayı kestiğinizde konuşmayı devam ettirir.
  • Arkadaşlarınızla beraberken masadan ayrıldığında nereye gidiyorsun türünden sorular sorması (Davet et)
  • Bir tartışma ortamı oluştuğunda seni desteklemesi…
  • Ayakta konuşurken bacaklarını çapraz yapması… ( Flörtöz bir beden dilidir)
  • Arkadaşıyla fısıldaşıp ardından kıkırdar.
  • Beraber bir şeyler yapmanız için bahaneler üretmesi, seni bir etkinliğe bir organizasyona davet etmesi…
  • Konuşma başlatmaya çalışması…
Bu ilgi göstergeleri daha da çoğaltılabilir. Bu işaretlerden birkaç tanesini yakaladığında bir erkek olarak gerekeni yap ve ilişkinizi bir sonraki aşamaya geçir. İstisnalar hariç kadınlar bir ilişkide en fazla bunları yapar, en fazla ilgi işaretlerini verir gerisi erkeğe kalır. Cesaret gösterip bu sorumluluğu üstlenmeliyiz. Bu makale ile birlikte artık ilgi işaretlerinin farkındasın ve daha sağlıklı hareket edeceksin. Tek yapman gereken şey cesur olup atıp atmaktan korkmamak. Oldu da ilgi işaretini yanlış yorumlayıp, yanlış bir adım attın, negatif bir sonuçla karşılaştın, olmadı. Olmazsa da olmasın dünyanın sonu değil. Her ilişki bir öğretmen sonuçta ama sen bırakmaktan korkmadığını göster bütün ilişkilerinde bu gerçekten önemli. Kaldı ki bazı ilgi işaretlerinin farkına varabilmek, o farkındalığı kazanabilmek zaman ve tecrübe istiyor. Bir kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım makalesinin sonuna geldik.
Son olarak kapsamlı olarak bir kızın benden hoşlandığım nasıl anlarım sorusuna, ilgi işaretlerine hem de kadınlarla iletişimin her evresine hitap eden, rehber kitap, başucu kitabı diyebileceğimiz bir kitap tavsiyesinde bulunmak istiyorum. İstersen incelersin. Çok faydasını göreceksin.
Kadın Avcısı        




Kadın Avcısı E-Kitabı 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder