19 Temmuz 2014 Cumartesi

KIZ TAVLAMA TAKTİKLERİ

Kız Tavlama Taktikleri

Herkes bu sorunun cevabını merak eder: 

Kızlar nasıl tavlanır? 

Ben her ne kadar bu kelimeyi sevmesem de insanlar genel olarak bu şekilde soruyor. Kız tavlama dediğimiz şey bazen çok uzun süren bir süreç bazense çok kısa sürede yapabileceğiniz bir eylemdir. 

Fakat burada şu sorunun cevabı önemli: Siz ilgilendiğiniz kızın size delicesine bağlanmasını mı istiyorsunuz? Yoksa o gün için sizin evinize gelip sonra da sizi unutmasını mı? İsteğinize göre yapmanız gerekenler de değişir.

Eğer kızın o gün için evinize gelmesini istiyorsanız tamamen fiziksel gerilime ve cinsel etkilenmeye odaklanmalısınız.  

Nedir bu fiziksel gerilim? Bir kıza yakın bir şekilde konuştuğunuzda kıza dokunmaya, sarılmaya, elini turmaya başladığınızda kızda bir gerilme hissi oluşur. 


Bu iyi bir şeydir çünkü siz bu gerilimi yarattığınız zaman kızın aklına cinsellikle ilgili düşünceler gelmeye başlar. Böylelikle sinyalleri aldığınızda kızı öpebilirsiniz, eve davet edebilirsiniz ve sonrasında ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz. 


Kız tavlama sürecini bu şekilde tamamlayabilirsiniz fakat böyle bir ilişki ne kadar ileri gidebilir ki? Sonuç olarak hızlı gelen her zaman hızlı gider unutmayın. Hızlı bir şekilde tavladığınız kızın sizinle uzun süreli bir ilişkiye başlamasını beklerseniz maalesef üzüleceğinizi garanti edebilirim.

Eğer amacınız kaliteli, uzun sürmesini istediğiniz bir ilişkiye başlamaksa o zaman tavlama sürecini daha kapsamlı ve yavaş bir şekilde sürdürmelisiniz.

Şimdi konuyu, mümkün olduğunca size özetlemeye çalışacağım. Hoşlandığınız kızın size delicesine bağlanmasını istiyorsanız, kıza hayatı boyunca sizin gibi bir erkeği bulamayacağını hissettirmelisiniz.


Kıza çekici bir erkek olduğumuzu nasıl gösteririz? 

Bunun için yapmanız gereken şey çekici bir şekilde farklı olmayı öğrenmek ve bunun için size bir kitap tavsiye edeceğim. En aşağıda yer alan linke tıklayarak tavsiye ettiğim kitaba ulaşabilirsiniz.

Kızların dikkati her zaman farklı görünen erkektedir. Düşünsenize bir ortama giriyorsunuz içeri bir diğer erkeklerin giyim tarzında giyinmiş bir şekil girmek var bir de şık, gösterişli bir şekilde giyinmiş olarak girmek var. 

Kendinizi kızların yerine koyun biraz empati kurun. Siz kadın olsaydınız gözünüz içeriye şık bir şekilde girmiş olan erkeğe takılmaz mıydı? Neden herkes gibi görünen birine bakasınız ki?

Bu sadece işin ilk aşamasıydı. Görünüş olarak farklılığı sağladınız şimdi de tavırlarınızla ve konuşmalarınızla farklı olmaya başlamalısınız.

Şöyle bir örnekle bu durumu açıklayalım:
 Kadın Avcısı KitabıOkuldaki sınıfınıza veya girdiniz. İçeri baktınız ve sıranın birinde oturan, tüm erkeklerin bakışlarıyla çember altına aldığı o mükemmel güzellikteki kızı gördünüz. 

Herkes kızı bakışları altına almış fakat kimse yanaşamıyor. İşte böyle bi durumda diğerleri gibi kızı bakışlarınızla süzmemelisiniz, onu hiç umursamamalısınız fakat diğerlerinin yapmadığı bir şey yapmalısınız ve kıza yanaşmalısınız. 


Gidin kızın yanına oturun fakat kızla en ufak bir göz teması bile kurmayın. Defterinizi çıkartın ve ihtiyacınız olduğunu hissettirerek kalemi kızdan isteyin. Kıza dönün ve "Pardon fazla kalemin varsa verebilir misin kalemim evde kalmış" gibi normal arkadaşça bir cümleyle kıza kendinizi fark ettirin. 


Kıza yazılmıyorsunuz, kızı etkilemeye çalışmıyorsunuz sadece bir kalem istiyorsunuz. 


Oldukça basit bir adım gibi görünse de aslında çok yol kat ettiniz çünkü diğer erkeklerin yapmadığı bir şey yaparak kızın gözünde karizmatik bir erkek oldunuz. 


Şimdi yapmanız gereken şey son ders işlenenleri sormak ve böylece sohbete giriş yapmak.


Devamında nasıl bir yol izleyeceğinizi ve beğendiğiniz harika güzellikteki kızı uzun süreli bir ilişkiye çevirmenin yollarını öğrenmek istiyorsanız bir çok erkek gibi siz de Kadın Avcısı linkine tıklayarak hayatınızda güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Ayrıca bire bir uzman eşliğinde VIP Kızlarla Tanışma ve Kızları Etkileme Eğitimini de inceleyebilirsin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder