8 Eylül 2014 Pazartesi

Kızla Nasıl Tanışılır?

Kızla Nasıl Tanışılır? Kızlarla tanışmak bir erkek için en vazgeçilmez ve en doğal şeydir. Çünkü erkek kadın için, kadınsa erkek için yaratılmıştır. 

İster istemez girdiğimiz ortamlarda, okulda, iş ortamında, dans veya ingilizce kurslarında kadınlarla iletişim kurmak durumunda kalıyoruz.Erken çıkmışsın, okula veya işe gidiyorsun vaktin var salına salına gidiyorsun ve tam da önünden afeti devran bir kız geçiyor. O an onunla tanışmak onunla bir şeyler yaşamak istiyorsun fakat içinde bir korku belirmeye başlıyor ve seni harekete geçmekten alıkoyuyor.Bu korkunun sebebi genel olarak ne yapman gerektiğini bilmediğinden ve ne söyleyeceğim diye kaygılanmaktan kaynaklanır. 

Eğer o kadını etkileyecek biri olduğunu düşünseydin ve ne yapman gerektiğini, nasıl harekete geçeceğini bilseydin o korkunun seni engellemesine izin verir miydin?
İşte ben size konuşma başlatmak ve sohbeti istediğiniz konuya çekmek için bir kaç teknik vereceğim.Bir sürü giriş şekli var fakat ben size damıtılmış bilgi vermek istiyorum böylelikle hem kafanız karışmaz hem de yapmanız gerekenler konusunda daha net olursunuz.Şimdi size kızla tanışma anında onlar üzerinde hipnotik bir etki bırakacak bir giriş cümlesi vereceğim:

"Pardon, seni bir saniye durduruyorum ama;  Seni az önce yürürken fark ettim ve içimdeki ses gelip bir merhaba dememi ve kendimi tanıtmam gerektiğini söyledi. XXXXX ben. (Bu esnada elinizi uzatın.)"Burda kızın beynini farklı, alışılmamış cümlelerle meşgul edip kafasını karıştırırken hemen ardında hızlı bir şekilde direkt bir şekilde elinizi uzatıp adınızı söylemeniz kızın kafasını daha da karıştıracak ve sizi reddetmek istese bile o an buna fırsat bulamayacak çünkü kızın beyin fonksiyonlarını iptal ettiniz ve kızı kısa bir süreliğine transa soktunuz.
Tabi ki kadınlarla tanışırken bazen reddedileceksiniz. Genel olarak bakarsak kızlar size elini uzatacak. Bu hareket de bilinç dışıdır. Çünkü kızın beynine arka arkaya sinyaller göndererek onu bilinç durumundan bilinçsizlik durumuna soktunuz. Fakat burada kızı yönlendirme ve sohbeti devam ettirme görevi size düşüyor.
Sohbeti yönlendirmek için çok ekstrem, özel bir soru sormanıza gerek yok, mümkün olduğunca basit olmaya çalışmanız her iki taraf için de daha az yorucu.
Bu soru sayesinde de karşınızdaki kızdan üzerine konuşabileceğiniz, üzerine  yorum yapabileceğiniz bilgiler alacaksınız. 

Unutmayın kimse ilk dakikadan tanımadığı birinin hayatını dinlemek istemez. Öncelikle kızın hayatı, kızın özellikleri, kızın görünüşü hakkında yorumlar yapmanız sohbetin daha çabuk ısınmasını sağlar. 

Kız üzerinden sohbet ettikçe arada kendi hayatınızdan da bahsedersiniz ve böylece karşılıklı olarak güven bağı kurulmaya başlar.İnsanlar kendilerini anlatmak ister, kendilerini ispat etmek ister. Kendileri hakkında yorumlar duymak, bir kaç ufak iltifat genel olarak kızların hoşuna gider. 

Şunu aklınızdan kesinlikle çıkarmayın: Sohbetin başında kızın egosunu biraz okşamanız gerekiyor; çünkü dünya egolar üzerine döner ve kızlar da egosu tatmin edildikçe sizi daha çok dinlemek ister. 

Fakat bu sadece ilk 5-10 dakika için geçerlidir, sonrasında yapmanız gerekenleri daha kapsamlı bir şekilde öğrenmek isterseniz aşağıdaki linke tıklayıp içinde daha kapsamlı bilgilerin yer aldığı kadın avcısı kitabına ulaşabilirsiniz.

Kadın Avcısı Kitabı

Ayrıca bire bir uzman eşliğinde kadınlarla tanışmayı ve onları etkilemeyi öğrenmek istiyorsan VIP Kadınları Etkileme Eğitimini inceleyebilirsin.
Benzer Konular:


View the original article here

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder