3 Eylül 2014 Çarşamba

Kızla Sohbet Konuları

Kızla Sohbet Konuları "Kızla sohbet konuları" her erkeğin hakim olması gereken bir konudur. Neden diyecek olursan? Bir erkeğin hoşlandığı kadını etkileyebilmesi için onunla uzun sohbetler etmesi gereklidir. Kısa bir süre içinde fazla konuşmadan kadınları etkileyemez misin?

Eğer çok yakışıklı, çok karizmatik ya da çok güzel bir vücuda sahipsen karşındaki kadının arzularını hızlı bir şekilde harekete geçirebilirsin. Fakat ortalama bir erkeksen kadınla etkileyici bir sohbet etmeden ne yazık ki işin çok zor.


Bu noktada hoşlandığın kızı etkilemek için kullanabileceğin kızla sohbet konuları vereceğim.

Kızla konuşulacak konular hususunda birkaç tane sohbet konusu bilmek, kızla olan iletişiminde seni birkaç adım ileri taşıyacaktır. Daha önce hoşlandığın kızla konuşacak konu bulamadığına, uzun sessizliklerin aranızdaki etkileşimi tükettiğine şahit olmuşsundur. Buna eminim.

Çünkü bu geçmişte benim de başıma geldi. Bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunu senin kadar iyi biliyorum.


Kızla konuşulacak konular:
MüzikFilmlerKitaplarSporDansGündemdeki OlaylarSanatçılarTatil PlanlarıDünya GezisiGelecek HayalleriMeyvelerHobilerAşkFelsefeŞiirlerKızla sohbet konuları aramana gerek yok. Çünkü 100lerce konu var. Kızla her şey hakkında konuşabilirsin.

Kızla konuşulacak konular arasından istediğini seçip kızla etkileyici bir sohbet edebilirsin. Sana kızla sohbet ederken en çok ihtiyaç duyacağın sırrı veriyorum.


Ne hakkında konuşuyor olursan ol, tutkulu bir şekilde konuş. Bu şekilde en sıkıcı konulardan
konuşarak bile hoşlandığın kızı etkileyebilirsin. Bir olayı anlatırken sen de olayın içine gir. O olayı o anda yaşıyormuşsun gibi duygulu bir şekilde, hissederek anlat.

Kızla sohbet konuları hakkında ihtiyacın olan bilgileri verdim. Şimdi tıklayarak Kadınları Etkileme konusunda çok daha fazla şey öğrenebilirsin.


Benzer Konular:


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder