11 Aralık 2014 Perşembe

Bir Kızın Benden Hoşlandığını Nasıl Anlarım?

“Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım?” Sorusunun cevabını düşünerek ömrünü çürüttün yahu. Ah bir bilsen, o zaman hiç kafanı yormazdın olur olmaz. Şak diye anlardın kız senden hoşlanıyor mu yoksa hoşlanmıyor mu? Peki ya bu sorunun cevabını öğrenmeye artık çok yakın olduğunu söylesem ne yapardın? Heyecanlanır mıydın?


Şimdi dur ve bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım diye kendine sorduğunda bütün cevapları bildiğini düşün… Ne ilişkilerin tadı kalırdı ne de hayatın değil mi?


Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? sorusunu sorduran merak ve heyecandır, bir erkeğin hayatına anlam katar…



Neyse ki bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım diye sorduğunda sana tüm cevapları verebilecek bir kaynak yok ve hiçbir zaman da olmayacak. Bu yüzden de ilişkilerini hevesle sürdürmeye ve kızların hareketlerini incelemeye devam edeceksin ömrünün sonuna kadar…


Peki, biz niye mi buradayız? Bu serüven dolu yolculuğunda sana eşlik edeceğiz çünkü. Kafandaki bu bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım sorunun cevabını bulabilmen için sana rehberlik edeceğiz.


Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım sorusunun sadece tek bir yanıtı olabilir mi?


Hayır, bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım sorusunun tek bir yanıtı yok maalesef. İnsanlar karmaşık yaratıklardır. Ve üzülerek söylüyorum ki biz kadınlar siz erkeklerden daha da karmaşığız. Bu sorunun cevabının erkeklerdeki karşılığı tek bir cümle bile olabilir belki sana göre ama kızlar için işler bu şekilde yürümüyor.


Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım sorusunu sorarsan eğer biz sana sayfalar dolusu cevap yazabiliriz. Laf aramızda bu cevapların çoğu “Kadın Avcısı” kitabında mevcut.


O halde şimdi farklı bir yol izleyelim. Benim erkek olduğumu ve kendime bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? diye sorduğumu düşünelim. Şimdi de normal halime geri döneyim ve bir erkekten hoşlandığımda ne yaparım diye düşüneyim. Ehh kolay gibi, yapabilirim herhalde .


Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım diye soran senin yerine ben olsaydım eğer, kızın beden hareketlerine, bakışlarına, yüzündeki ifadelere, konuşmalarına, söylediği şeylere, ses tonuna, davranışlarına, duruşuna vs. vs. yani her şeyine dikkat ederdim herhalde. İşini kolaylaştıracağımı falan mı düşünüyordun yani.


Sana yardım ediyorum diye, hemcinslerimi gambazlayacak halim yok şekerim! Ben birkaç şey söylerim burada, sen yok ben illa bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım diye sormakta inat edersen alırsın kadın avcısı kitabını, okur öğrenirsin.


Neyse şimdi dönelim bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım sorumuza… Öncelikle iyi bir izleyici ve iyi bir dinleyici olmak zorundasın. Kızla ilgili her ayrıntıyı görmek, duymak, bilmek ve anlamak zorundasın. Hem de bunları çok hızlı bir şekilde yapmalısın.


Unutma kaybedenler, kötü oldukları ya da beceremedikleri için değil, değişen ortam koşullarına adapte olamadıkları ve olayları tam olarak algılayamadıkları için kaybetmişlerdir. Öyleyse sen bundan sonra kaybeden değil kazanan olmayı seçeceksin…


Mutlaka Kadın Avcısı kitabını okumalısın. Kızları etkilemen, onları analiz etmen ve bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım sorusuna gerçek yanıtlar bulabilmen için artık muhteşem bir bilgi hazinesi var. Hem de sadece bir tık uzağında. Sunduğu faydalarla hem ödediğin bedeli kat kat geri kazanacaksın, hem de hayatının geri kalanında bir kaybeden olarak yaşamak zorunda kalmayacaksın.


Bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? sorusu artık senin için bitmiştir. Bu sorunun cevabını Kadın Avcısı kitabı ile artık senin elinde. Buraya tıklayarak hemen kitabı incelemeye başlayabilirsin. Tekrar görüşene kadar kendine iyi bak…


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder