5 Aralık 2014 Cuma

Kadın Avcısı Kitabı

“Kadın avcısı kitabı” 5 ay önce piyasaya çıktı. Yazarının ismi Mike. Yazar bu kitabı erkeklere kadınları etkilemeyi öğretmek için yazmış. Şimdiye kadar yüzlerce erkek bu kitaptan faydalandı ve kız arkadaş edindi.


Kadın avcısı kitabı aslında bir kadın avcısı olmayı anlatmıyor. Yazar insanları tam da buradan yakalamış. Kadınları avlanacak varlıklar olarak görmek onlara değer vermediğimiz anlamına gelir. Kadınlara değer vermezsen onlar da sana değer vermez.


Kadın avcısı olursan belki birçok kadınla yatar kalkarsın. Tek gecelik ilişki de yaşarsın. Ama hiçbir kadının kalbini fethedemezsin. Çünkü kimse kendisine değer vermeyen birisine kalpten bağlanmaz.


Mike toplum içinde kadınlara değer veren erkeklerin sayısını arttırmak istiyor. Bu nedenle de bu kitabı yazmış.


Kitabın yazılış hikayesi çok ilginç. Mike şimdiye kadar kadınlar hakkında öğrendiği bilgileri unutmamak ve sürekli tekrar etmek için kendine bir kitap yazmaya karar vermiş. Geceleri kendi kitabını okuyup bilgilerini tazeleyerek uyumak istemiş.


Okuyarak ve tecrübe ederek öğrendiği bilgileri bir hap haline getirmiş ve Kadın Avcısı Kitabı ‘nı yazmış.


Kadın avcısını başkalarıyla paylaşmayı düşünmüyormuş. Fakat çevresindeki insanların ısrarı üzerine kitabı e-kitap formatında dağıtmaya karar vermiş.


1) Kadın Avcısı E-kitabı (92 Sayfa)


2) 6 Bölümden Oluşan İnternette Kızlarla Tanışma ve Mesajlaşma Eğitimi (200 Sayfa)


3) Kızla Konuşulacak İlginç Konular E-kitapçığı


4) Mentalizm E-kitapçığı


5) Özgüven Arttırma Egzersizi E-kitapçığı


6) Estetik Bir Vücuda Sahip Olmak E-kitapçığı


Kadın avcısı pdf ve internette kızlarla tanışma, mesajlaşma eğitimi içeren Kadın Avcısı Setine sahip olduğun zaman kadınları etkileme ile ilgili erkeklerin%98 inin bilmediği sırları öğreneceksin. Hoşlandığın kızı kolayca elde edebileceksin. Yeni kızlarla tanışmak senin için çocuk oyuncağı olacak.


Kadın avcısı kitabı ‘nı hemenburadan inceleyebilirsin.


Ayrıca 7 günlük ücretsiz kadınları etkileme eğitimine katılmak istiyorsan tıkla!


Özgüven eksikliği probleminden şikayetçiysen de Yürüyen Özgüven seti seninle.


 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder