13 Aralık 2014 Cumartesi

KIZLA KONUŞULACAK KONULAR | KIZLARI ETKİLEMEK

Kızla konuşulacak konular nelerdir?

Hoşlandığın kızla konuşulacak konu yada konular bulmakta zorluk mu çekiyorsun? Merak etme yalnız değilsin. Bazen tıkanır, eveler geveler ne diyeceğimizi bilemeyiz. Şimdi ne diyeceğim sorusu aklımızı kurcalar. Bu makale ile kızla konuşulacak konular nelerdir sorusuna cevaplar bulacak ve bundan sonra daha ne yapacağını ve nasıl konuşacağını bilir hale geleceksin.
 Bilinmesi gereken ilk şey; çekiciliğin ilgimizi çeken kızla tanışma anının ilk saniyelerinde oluşturulmaya başlanması gerektiğidir. Çünkü çekici bir erkek olduğumuzu erkenden göstermeye başlamaz isek, daha sonra bunu yapmak istediğimizde çekicilik oluşturmak, çok daha yorucu hatta imkansız bir hal alabilir.
Bir diğer önemli şey; kadınlarla konuşurken özellikle futbol, siyaset ve din gibi konu başlıklarından uzak durmanı öneririm. Çünkü bu konular insanlar arasında tartışma ortamı yaratabilir ve hatta insanların birbirinden nefret etmesine bile neden olabilir. Konuşmak yasak mı? Tabi ki hayır. Sadece çok dikkatli olmak gerekiyor.

FLÖRT İÇİN PEK İDEAL DEĞİL

Ciddi konulardan konuşmak flört aşaması için pek ideal değil. Flört aşamasında daha çok eğlenceli ve iki tarafın birbirini tanımaya yönelik konulardan bahsedilmelidir. Birbirini tanımaya yönelik derken de kaç kardeşsiniz, nerede oturuyorsun, baban ne iş yapıyor türünden sorularla tanımak değil. Elbette bunları da sorabiliriz ancak daha güzel alternatifler var iken bu tür şeylere mümkün olduğunca ilk aşamalarda girmemeni tavsiye ederim. Flört aşaması için şu makaleyi okuyabilirsin.

SORGU MEMURU

Kızlarla iletişim halindeyken erkeklerin çok sık düştükleri hatalardan biri de kıza art arda sorular sormaktır ama tabi mesleğin sorgu memuru ise bilemem. :) Soru sorma konusunda basit bir formül vererek daha açıklayıcı olmak istiyorum. Açıkçası kadın erkek ilişkilerinde formüllerin yeri yok makine değiliz  ama olayı şöyle formülize etmek konuyu daha iyi anlamamızı sağlayabilir. İki yorum, bir soru şeklinde ilerleyebilirsin.
Diğer bir hata erkeklerin çok güzel diye tanımlayabileceğimiz kadınlarla konuşurken onlara bir prensesmiş gibi davranmaları… Onu iltifatlara boğarsam, hediyeler alırsam onun kalbini kazanabilirim diye düşünüp iyi bir şey yaptıklarını zannediyorlar ve çoğu hayatları boyunca bu tür davranışlarından kadınların nefret ettiklerini bilemeyecekler. Neden? Şöyle düşün çok sevdiğin bir yemeği bir ay boyu yesen bir ayın sonunda o yemek en sevdiğin yemek olmaktan çıkar, sıkılır hatta nefret etmeye başlarsın.

MALESEF BU KONUDA BİZDEN DAHA İYİLER

Kadınlar küçüklüklerinden beri sürekli iltifatlara sürekli kendilerine asılan erkeklere maruz kalıyorlar. Ve kadın erkek ilişkileri konusunda bizden çok iyiler… Ne yani kızlara iyi davranmayalım mı, onlara iltifat etmeyelim mi? Bunu demek istemiyorum tabi ki her şeyin aşırısı zararlı ve neyi nerede söylememiz gerektiği konusunda ustalaşmamız gerek. Ki bu siteyle bunu sağlamaya çalışacağım. Ayrıca kadınlara iltifat etmek konusunda bir diğer gerçek; her şey ilk başta iyi gidiyor gibi görünse bile ilerleyen zamanlarda kızın erkeğe karşı ilgisini kaybetmesi gibi durumların gerçekleşme oranı çok yüksek…
Şimdi kızlarla konuşulacak konular ile ilgili birkaç somut fikir ve kullanılabilecek geçiş cümleleri paylaşarak konuyu daha da pekiştirmek istiyorum.
  • Burçlar(Astroloji)
Hemen bir kitabevine gidip astroloji ile ilgili bir kitap edinmen ve astroloji hakkında bilgi sahibi olman avantajına olacaktır. Çünkü kadınlar burçlar hakkında konuşmaya bayılırlar. Mesela burcunu öğrendikten sonra, varsayalım ki kız koç burcu olsun;
“Koç kızları iyi niyetli, dağınık ve pasaklı olurlar ama bakımlı görünürler.” gibi bir yorumda bulunabilmelisin.
  • Çevredeki Çiftler
Çevrende fark ettiğin bir çift sevgili için şöyle bir yorumda bulunarak yeni bir konu açabilirsin. “Ayşe şu çifte baksana ne kadar da hoş görünüyorlar ama bence bu kız bu çocuğu dövüyordur.” Bu konu eğlenceli sohbetler yaratmasının yanı sıra kızın ilişkiler hakkındaki fikirleri öğrenmen bakımından da çok işine yarayacaktır.
  • Onun Hakkında Konuş
Onun hakkında konuşabilir, kişiliği hakkında yorumlarda bulunabilirsin. Astroloji bu konuda da işine yarayacak ayrıca bilgin var mı bilmiyorum ama cold reading yani soğuk okuma tekniğini de öğrenmeni tavsiye ederim. İnsanlar, konu kendileriyse asla sıkılmazlar.
  • Kadınlar ve Erkekler
Kızla konuşulacak konular nelerdir sorusuna belki de en iyi cevap… Kadınlar ve erkekler ile ilgili bir konuda düşüncelerini söyleyip daha sonra da onun fikrini sorabilirsin. Ayrıca sadece bu konu üzerine saatlerce konuşulabilir. Çünkü esneyen bir konu…
  • Filmler ve Kitaplar
Ne tarz kitapları okumayı sevdiğini, en son hangi kitabı bitirdiği gibi sorularla ya da şu anda vizyonda olan filmlerden konu açıp filmleri yorumlayabilir, en beğendiğiniz filmlerden bahsederek kültürel bir sohbete geçebilirsiniz.
Kızla konuşulacak konu bulamama sıkıntısını ortadan kaldırmanın uzun vadeli ama en kaliteli ve kalıcı yolu; çekici bir hayata sahip olmaktır. Böyle bir hayata sahip olmak için şan kursu, dans kursu, tiyatro kursu gibi kurslara katılarak karakterini zenginleştirebilirsin. Hem yeni hobiler edinmiş olursun hem de ne söyleyeceğim şimdi türünden dertlerin olmaz. Çünkü dolu dolu yaşıyor olacağından bir sürü anlatacak şeyin olur.

İŞİN ÖZÜ: RAHAT VE ÖZGÜVENLİ OLMAK

İstersen kızla konuşulacak konular üzerine verdiğim örneklerin birebir aynısını kullanabilirsin. İşin özü; rahatlık ve özgüveni yansıtmak. Bunu yansıttıktan sonra ne konuştuğun çok da önemli değil.
Kadın erkek ilişkilerinde kızlarla konuşulacak konu kadar hatta belki daha da önemli bir çok “kritik nokta” var. Giyim kuşam, ses tonu, vücut dili, çekicilik oluşturma vs. bu noktalardan sadece bazıları… Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak bütün bu kritik noktalarda mükemmelleşmemiz gerekir.
rp_kadin-avcisi-300x201.jpgKadın erkek ilişkileri konusunda mükemmelleşme yolunda iyi bir başlangıç olacak bir kaynaktan bahsetmek istiyorum. Kadın Avcısı Seti Setteki e-kitap ve ek kitapçıklar; hem kızla konuşulacak konular hem de daha fazlası üzerine çok işine yarayacak bilgileri içeriyor. Kitabı edinmeni ve edinmeden öncede incelemeni öneririm.
İncelemek İçin TıklaKadın Avcısı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder